Meny

TJÄNSTER

Vi erbjuder säkra och trygga transporter

Söker du efter ett transport- och logistikföretag för ett långt och hållbar samarbete? Då har du hittar en partner att räkna med för framtida, trygga och säkra transporter. Vi hjälper idag såväl det största globala företagen, som lokala partners med livsmedelstransporter. Vi har moderna lastbilar och säkra system för kvalitativa transporter. Vi har välutbildad personal som ständigt utvecklas och innehar rätt utbildningar och certifikat för våra kunders trygghet.

Vi på RB Logistik vill vara din självklara transportpartnern och är beredda att ge det lilla extra för att ett väl fungerande och långsiktigt samarbete. Vi erbjuder en hög nivå av service, där vi är flexibla och lätttillgängliga.

Hos RB Logistik får du en partner som tar ansvar för såväl trafiksäkerhet som ett välgenomtänkt miljöarbete för att göra vad vi kan för att bidra till en hållbar framtid. För oss är det stort fokus på att alltid hålla vad vi lovar och att visa ett stort engagemang i alla kontakter med såväl våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners.

RB LOGISTIK

RB Logstik i Växjö AB Har sedan 1996 bedrivit distribution av livsmedel och torrgods. Vi är specialiserade på tempererade transporter och distribution både lokalt och regionalt. Vi är idag ca 60 anställda och ca 40 fordon som dagligen transporterar gods. Vi arbetar med allt ifrån några av landets största aktörer till mindre lokala företag. Vårt mål är att vara bäst i leveranskvalité och det självklara valet för våra kunder. 

Jobba
hos oss

I söker ständigt chaufförer med CE-körkort. Hos RB Logistik jobbar du hos en transportör som tar hand om sina anställda.

Telefon

0470-54 22 40

E-post

vaxjo@rblogistik.se

Adress

Stora Räppevägen 60

Ort

Växjö